Her er årets beste kursholder

Visualdays-partner Jon Terje Hellgren Hansen er kåret til beste kursholder i 2015 av kursdeltakerne hos Kommunikasjonsforeningen.

Vil du lære videoproduksjon?

Ta kontakt med oss på mobil 970 20 995 eller e-post jonterje@visualdays.no

Jon Terje har de siste årene undervist landets ledende mediemiljøer gjennom Visualdays-kurset i videoproduksjon ved Institutt for Journalistikk i Fredrikstad. Svært mange av Norges største avisredaksjoner har hatt Jon Terje som underviser – enten via IJs ordinære program eller på skreddersydde kurs for de enkelte redaksjonene.

I 2015 har IJ også tilrettelagt kurs for Kommunikasjonsforeningens medlemmer, stadig med Jon Terje og IJs fagmedarbeider Leif Arne Danielsen som undervisere.

– Kurset «Lær å lage video» representerer et viktig tilskudd i porteføljen til Kommunikasjonsforeningen. Jon Terje er en meget kompetent kursholder som formidler fagstoff på en engasjerende måte. Resultatet er tilfredse kursdeltakere som opplever at de får et konkret utbytte de kan bruke i jobben, sier Stine Jarmund, kurs- og konferanseansvarlig i Kommunikasjonsforeningen

Kommunikasjonsforeningen kårer hvert år «Årets kursholder», basert på deltakernes evaluering av kursene. Dette er noen av uttalelsene fra tidligere deltakere ved kurset:

  • «Supert kurs. Matnyttig og rett til kjernen».
  • «Særdeles bra kurs! Lærerikt og inspirerende, god stemning osv. Ingenting å utsette på kurset.»
  • «Et svært inspirerende og nyttig kurs. Terskelen for å gå i gang med å lage video er mye lavere enn jeg i utgangspunktet trodde. Jeg føler meg absolutt i stand til å lage en film for min bedrift nå.»
  • «To morsomme dager.»
  • «Entusiastiske og kunnskapsrike kursholdere.»

Sjekk også ut kurstilbudene på hjemmesidene til Institutt fra Journalistikk eller Kommunikasjonsforeningen.

BEST: Jon Terje Hellgren Hansen (t.v.) er kåret til Årets kursholder i Kommunikasjonsforeningen for videokursene han holder sammen med IJs fagmedarbeider Leif Arne Danielsen (t.h).

BEST: Jon Terje Hellgren Hansen (t.v.) er kåret til Årets kursholder i Kommunikasjonsforeningen for videokursene han holder sammen med IJs fagmedarbeider Leif Arne Danielsen (t.h).